Fotoclub Digitaal Zien blog

Informatie en aankondigingen over de club en fotografie

Uitslag “Beste foto van 2018”

2018 is reeds enkele weken achter de rug. In 2016 hadden we onze laatste fotowedstrijd. Eigenlijk vonden we dit jammer dit item niet meer aan te bieden. Daarom besloten we dit in 2018 opnieuw in te voeren. In het verleden mochten we telkenmale mooie werken aan de jury...

Lees meer

Einduitslag DZL clubkampioenschap 2018

De laatste wedstrijd van 2018 is voltrokken. Een competente jury had de opdracht de werken uit zowel groep A als B te beoordelen. Eenmaal de resultaten bekend zijn deze samengevoegd met de punten van de 1ste wedstrijd. Dit totaal geeft onderstaande rangschikking in...

Lees meer

Nieuwsbrief 2018.12.06

We sluiten het 45ste werkjaar af met de 2de clubwedstrijd en de inzameling van de werken voor de wedstrijd “beste foto van het jaar”.
Het programma voor 2019 staat ook al klaar.

Lees meer

Nieuwsbrief 2018.10.05

Tijd om aandacht te schenken aan de nieuwe audiovisuele reeksen. Op onze eerstvolgende bijeenkomst evalueren we de nieuwste producties en worden we hopelijk geprikkeld om nieuwe ideeën gestalte te geven.

Lees meer

Nieuwsbrief 2018.09.04

We pakken de draad terug op met een vakantiebabbel en spieken al even naar de nieuwe oogst.
Vrijdag 28 september neemt natuurfotograaf Regi Popelier ons mee op safari in Zuid-Amerika en Afrika. Deze voordracht staat ook open voor het publiek.

Lees meer

Archief

Pin It on Pinterest