Voorstelling en lid worden

Fotoclub Digitaal Zien Lauwe is een vereniging voor hobby en amateurfotografen. Wij richten ons vooral op de fotografie, maar ook vorming en begeleiding zijn een belangrijke taak voor de club. Elk jaar staan weer heel wat activiteiten op het programma gaande van een cursus basis digitale beeldbewerking, een cursus diamontages maken, een clubcompetitie, fotobesprekingen, fotouitstappen, etc.

Als club proberen we ook een platform aan te bieden aan onze leden om met hun foto’s en andere werken naar buiten te treden. Dit doen we aan de hand van een diashow, een fototentoonstelling en deze website.

Wanneer zijn de vergaderingen?

De ledenvergaderingen vinden plaats elke tweede vrijdag van de maand van 19u45 tot ongeveer 22u30. Daarnaast zijn er geregeld extra activiteiten zoals workshops, voordrachten, lessenreeksen, etc.

Wat kost een jaar lidmaatschap?

Het lidmaatschap bij fotoclub Digitaal Zien bedraagt 30 EUR per jaar.

 
 
Wat krijg je voor die prijs?

Bij Digitaal Zien zijn we met heel wat zaken bezig: fotobesprekingen, fotowedstrijden, diamontages maken, beeldbewerking, tweejaarlijkse diashow, tweejaarlijkse fototentoonstelling, voordrachten door gerenomeerde fotografen en lesgevers, diverse lessenreeksen, etc.

Kan ik even komen kijken of uitproberen?
Zeker! Iedereen die geïnteresseerd is om lid te worden kan gerust eerst één of twee maal komen kennismaken. Dit is volledig vrijblijvend. Daarna beslis je of je lid wilt worden of niet.

Wil je eens langskomen op een vergadering, geef dan wel op voorhand een seintje aan Frederik of Dirk zodat wij je gepast kunnen ontvangen. De contactgegevens vind je HIER.

Club- en wedstrijdreglement

Het clubreglement kan je hier terugvinden.

Voor het wedstrijdreglement klik je hier.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Frederik, Dirk of één van de andere bestuursleden. Je vindt hun contactgegevens hier.

Agenda

Volgende activiteiten

Pin It on Pinterest

Shares
Share This