Fototentoonstelling

Voordracht "The Finishing Touch"

Weekend

Evenementen

Fotografen

Fototentoonstelling

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart stellen de leden van fotoclub Digitaal Zien Lauwe opnieuw hun mooiste foto’s tentoon. Na de succesvolle editie van 2015 trekken wij daarvoor ook ditmaal terug naar zaal Barthel in Rekkem. Het wordt opnieuw een mooi en gevarieerd overzicht van wat onze clubleden de voorbije twee jaar hebben gefotografeerd.

Deze fototentoonstelling is doorlopend open en voor iedereen gratis toegankelijk. Nodig dus gerust familie, vrienden en andere fotoliefhebbers uit en kom samen van deze foto’s genieten. Achteraf kunt u rustig nog wat bijpraten in ons cafetaria.

Alle praktische info vindt u onderaan deze pagina.

Voordracht “The Finishing Touch”

We trappen ons fotoweekend af op vrijdag 3 maart met een gastvoordracht door Adrien Hendrickx. Adrien, geboren in 1959 in Brussel, start zijn carrière als kunstenaar, illustrator en reclame fotograaf. Als snel gaat hij zich specialiseren in digitale beeldbewerking.

In “The Finishing Touch” komt Adrien ons vertellen en tonen hoe de fotografie geëvolueerd is na de komst van Photoshop. Aan de hand van voor en na beelden neemt hij ons mee in de wereld van de digitale beeldbewerking en beeldmanipulatie en laat hij ons zien hoe hij Photoshop gebruikt in zijn werk.

Benieuwd naar het werk van Adrien? Kijk dan zeker even op zijn website www.digital-imaging.be.

Wie naar de voordracht komt kijken en luisteren krijgt trouwens een avant-première te zien van onze fototentoonstelling die pas de dag erna voor het grote publiek opent.

Alle praktische info vindt u onderaan deze pagina.

Foto’s rechts of onder: copyright Adrien Hendrickx

De deelnemers

Praktisch

Fototentoonstelling

Wanneer

Zaterdag 4 en Zondag 5 maart 2017

Waar

Zaal Barthel
Moeskroenstraat 525, Rekkem
}

Openingsuren

Zaterdag: 10u00 – 19u30
Zondag: 10u00 – 18u00

Toegangsprijs

Gratis

Voordracht “The Finishing Touch”

Wanneer

Vrijdag 3 maart 2017

Waar

Zaal Barthel
Moeskroenstraat 525, Rekkem
}

Openingsuren

Aanvang om 19u30
Deuren open vanaf 18u45

Toegangsprijs

3 euro

Pin It on Pinterest

Shares
Share This