Op woensdag 29 november ontving fotoclub Digitaal Zien de titel Koninklijke Maatschappij uit handen van provinciegouverneur Carl Decaluwé. Deze titel wordt jaarlijks toegekend door Koning Filip aan verenigingen die zich reeds 50 jaar of meer ononderbroken inzetten. Voor de overhandiging wordt beroep gedaan op de provinciegouverneurs.

Voor de fotoclub is dit een erkenning voor een halve eeuw inzet van heel wat mensen. In de eerste plaats van de oprichters en bestuursleden die reeds 50 jaar bouwen aan de fotoclub. Maar ook onze leden hebben mee de club vorm gegeven en gemaakt wat die op vandaag is. Hun medewerking en inzet was cruciaal om de club op het niveau te brengen waar we vandaag staan.

Ooit gestart als een kleine groep vrienden die onder de naam “diaclub Diassers Zien” samen kwam om hun dia’s te bespreken, is fotoclub Digitaal Zien op vandaag uitgegroeid tot een fotoclub met een 85-tal leden. De club zet vooral in op vorming, samenwerking en het aanbieden van een platform waarmee de leden met hun fotografie naar buiten kunnen treden.

Foto van links naar rechts: provinciegouverneur Carl Decaluwé, secretaris Digitaal Zien Dirk Vergote, ere-voorzitter Digitaal Zien Eric Barbe, penningmeester Digitaal Zien Koen Depaemelaere en provinciegriffier Stijn Lombaert.

Bron: FotoJan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This