Bart fotografeerde al heel wat jaren toen hij het bewerken van digitale foto’s in Photoshop ontdekte. Hij leerde niet alleen om zijn foto’s  te corrigeren en te verbeteren, maar gaandeweg ook hoe foto’s samen te voegen en heel nieuwe creaties te maken. Bij deze digitale composities vertrekt hij van zijn eigen foto’s. Soms zijn dit bestaande beelden maar er worden ook heel wat opnames specifiek voor elke compositie gemaakt. Zo creëert Bart zijn eigen nieuwe wereld waarin hij zijn fantasie en creativiteit de vrije loop kan laten gaan.
 
In deze voordracht neemt Bart jullie mee achter de schermen en toont hij  jullie aan de hand van een tweetal digitale composities het volledige proces van begin tot einde. Daarnaast zal hij aan de hand van andere werken van hem nog een aantal bewerkingen die hij gebruikt uitlichten. Eindigen doen we met een trip doorheen het portfolio dat hij de laatste jaren heeft opgebouwd.
Vandaag voel ik me best trots met de werken die ik al gerealiseerd heb. Want hoe mooi is het niet om je eigen fotografie tot een dromerig en fantasierijk beeld te vormen!
Bart Beernaert

Zaterdag 26 maart 2022, om 18u00.

Deuren open vanaf 17u40.

OC Het Applauws, Koningin Astridlaan 44, Lauwe.

5,00 EUR – gratis voor leden van fotoclub Digitaal Zien.
Reserveren kan via digitaalzienlauwe@telenet.be

Parkeren kan recht voor het Applauws of op de parking onder het gebouw.

De parking is gratis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This