Het zag er al een eindje niet zo goed uit wat de corona cijfers betreft en dat baarde het bestuur toch wel wat zorgen. Om de verspreiding van het corona virus geen verdere kans te geven en zo het risico op besmetting voor iedereen te beperken werd besloten om alle fysieke activiteiten tot het einde van dit jaar te annuleren.

Wat betekent dit concreet:

Doornik by night – zaterdag 04/12/2021 : wordt uitgesteld

Er waren al enkele afzeggingen wegens ziekte. Ook de weersvoorspelling is heel ongunstig. Deze foto-uitstap avond- en nachtfotografie wordt derhalve uitgesteld tot een latere datum.

Pixelnamiddag – maandag 06/12/2021 : geannuleerd

De pixelnamiddagen o.l.v. Eric Barbe zullen, behoudens langer verbod, pas kunnen hernomen worden vanaf maandag 07/02/2022.

Clubavond Challenge van het jaar – vrijdag 10/12/2021 : wordt verplaatst naar VRIJDAG 17/12/2021 en zal ONLINE doorgaan

Je krijgt nog tot zaterdagavond 4 december 2021 tijd om 4 foto’s uit de maandelijkse challenges in te sturen via Wetransfer.com naar beernaert.bart@gmail.com. Dit is één dag langer dan was voorzien. De clubavond voor verkiezing van de Challenge van het jaar zal immers onlineworden georganiseerd op vrijdagavond 17 december. Deze opschuiving met een week geeft ons de tijd om de videoconferentie te organiseren en de foto’s vooraf door 5 clubleden te laten jureren. Iedereen krijgt enkele dagen vooraf nog de nodige info en de link om van thuis uit in te loggen op deze online-clubvergadering.

Het bestuur betreurt ten zeerste dat het 38ste werkjaar op die manier moet worden afgesloten. We houden de vingers gekruist opdat we elkaar in januari weer fysiek mogen ontmoeten en zonder beperkingen van onze hobby mogen genieten.

Alvast dank voor uw begrip.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This