DZL_2016_LudwigDesmet_website

Op vrijdag 15 april heeft fotoclub Digitaal Zien Lauwe opnieuw een heel interessante gastspreker op bezoek. In ruim anderhalf uur komt fotograaf Ludwig Desmet ons vertellen over het maken van beauty portretten bij natuurlijk licht.

Hoe begin je hier aan, hoe bereid je je voor, welk materiaal is nodig, de locaties, hoe ga je te werk, hoe stuur je de modellen aan, waar op moet je letten bij modellenwerk? Dit zijn vragen die allemaal aan bod zullen komen. Ook de nabewerking van de foto’s komt aan bod. Ludwig sluit zijn voordracht af met een diavoorstelling van zijn werk en uiteraard is er ook voldoende ruimte voor vragen.

DZL_2016_LudwigDesmet_website2

Je kan meer van Ludwig zijn werk bekijken op zijn website www.ludwigdesmet.com.

Praktische informatie

Wanneer

Vrijdag 15 april 2016, om 19u30.

Waar

Cultureel Centrum, Wevelgemstraat 20, Lauwe.

Toegang

3,00 EUR – gratis voor leden van fotoclub Digitaal Zien.
Kaarten zijn te verkrijgen aan de deur.

Contact

Voor meer informatie kan u terecht bij één van de bestuursleden van DZL. U vindt hun contactgegevens op de website van DZL. Of u stuurt een mailtje naar digitaalzienlauwe@telenet.be. Uiteraard kan u ook op de DZL website (www.dzlauwe.be) terecht voor alle info over onze club. U kan ons bovendien ook volgen via Facebook.

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen op deze voordracht.

Met vriendelijke groeten,

Frederik Balcaen,
Voorzitter Fotoclub Digitaal Zien Lauwe

digitaalzienlauwe@telenet.be
www.dzlauwe.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This