phoca_thumb_l_see_u

Fotoclub Digitaal Zien is verheugd om op vrijdag 25 september Bob Luijks te gast te hebben.

“Bob Luijks is al vanaf zijn jongste jaren graag buiten. Eerst om het buiten zijn. Later vanuit een interesse over het hoe, wat en waarom. Deze interesse gaat niet alleen uit naar de dieren- en plantenwereld, maar vooral ook naar de achtergronden van het landschap. De menselijke invloed op dit landschap, de cultuurhistorie, wordt daarbij niet uit het oog verloren.

Zijn aanpak is misschien nog wel het best te beschrijven als ‘gebiedsfotograaf.’ Hierbij worden zijn persoonlijke interesses ten aanzien van natuur en landschap verenigd in fotografie. Gebieden worden in alle facetten belicht, van landschap tot de daarin voorkomende planten en dieren. Favoriet zijn hierbij de landschaps- en macrofotografie. De thuisbasis wordt vooral gevormd door de prachtige natuur en landschappen van Limburg. Naast de gebiedsfotografie is hij een liefhebber van meer abstract werk: natuurfotografie als kunst. Reflectie, spelen met licht en het zoeken naar verrassende vormen en lijnen spelen hierin een hoofdrol.

In deze ruim twee uur durende voordracht laat Bob ons kennis maken met heel wat mooie natuurgebieden in België en Nederland. Hij laat hij ons zien dat je niet de halve wereld moet afreizen om mooie natuurfoto’s te maken, en dat het voor iedereen haalbaar is om van de mooiste plekjes in jouw eigen ruime omgeving prachtige foto’s te maken.

Praktisch

Iedereen is op deze voordracht van harte welkom.

  • Wanneer: op vrijdag 25 september, om 19u45.
  • Waar: Cultureel Centrum, Wevelgemstraat 20, Lauwe.
  • Toegang: €3,00 – gratis voor leden van Fotoclub Digitaal Zien Lauwe.

Kaarten zijn te koop aan de deur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This