dzl_2013_zien_webaankondiging

Fotoclub Digitaal Zien Lauwe bestaat 40 jaar, en dat willen we vieren. Op zaterdag 16 en zondag 17 februari organiseren wij daarom “ZIEN”, een weekend vol fotografie en het beste wat Digitaal Zien u kan presenteren.

Dat er bij Fotoclub Digitaal Zien Lauwe heel wat talent aanwezig is en heel wat mooie foto’s worden gemaakt, weet u vast al. Tijdens “ZIEN” laten wij u daarvan graag meegenieten bij een bezoek aan onze fototentoonstelling en/of diashow. En nadien is er ruim gelegenheid om met de club en onze leden kennis te maken, of nog even na te praten in ons cafetaria.

Meer info en het volledige programma vindt u HIER.

ZIEN” wordt vast en zeker een feest voor het oog!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This