Een tijdje geleden stelden we de vraag wie er belangstelling had om een nieuwe lessenreeks te volgen om digitale klankreeksen te maken met Proshow Gold.

Hierop kwam voldoende belangstelling maar aangezien Proshow de software inmiddels serieus wijzigde, moest lesgever Raphaël Lagae eerst zelf in de leer gaan om zich de nieuwe versie en nieuwe mogelijkheden eigen te maken. Zijn “upgrade” is inmiddels voltooid en hij is dan ook bereid om in het voorjaar van 2013 met een nieuwe cursus van start te gaan.

De lessenreeks zal bestaan uit een 5tal lesavonden, van 19u30 tot 21u45, in ons werklokaal in het gemeentehuis Lauwe. Wie wil deelnemen aan de lessen kan een gratis proefversie van nieuwe programma, ProShow Gold 5, downloaden van het internet. Beslis je nadien om aan te kopen, dan betaal 70 dollar of 50 euro, dus helemaal niet duur.

Heb je belangstelling ? Laat het ons tegen 22 november 2012 weten. Ofwel bevestig je onmiddellijk uw deelname aan de lessenreeks, ofwel deel je mee dat je eerst naar de infovergadering komt die Raphaël desgewenst zal houden.

Mvg.,
Dirk Vergote

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This