fotoboek2011In 2011 werd opnieuw heel wat mooi fotowerk in DZL voorgesteld. Ook dit jaar hebben wij hiermee opnieuw een DZL fotojaarboek samengesteld. Het boek bevat naast de laureaten uit de clubwedstrijden ook heel wat ander mooi werk. Elk lid dat in 2011 foto’s heeft ingegeven voor een wedstrijd of heeft deelgenomen aan de fototentoonstelling of digishow komt in het boek aan bod. Aan elk van deze 34 auteurs werd een pagina in het boek gewijd. En dit zijn ze allemaal:

Angelo Bovyn, Ann Nonkel, Bart Beernaert, Dirk Vergote, Eddy Maerten, Eric Barbe, Eric Callens, Eric Delft, Eric Ingels, Franky Parmentier, Frans Bruggeman, Frederik Balcaen, Georges Clynckemaillie, Gilbert Balcaen, Guido Descamps, Hein Barbe, Hilde Roelstraete, Jacques Cottyn, Jean-Marie Cloet, Jean-Paul Campadieu, Johan Chiers, Joseph Rafael, Kim Vandewiele, Koen Depaemelaere, Kurt Tanghe, Marc Reynaert, Marc Warmoes, Marcel Uvyn, Raphaël Lagae, Roger Polfliet, Roland Vandeplassche, Rudi Maes, Thelma Esteves, Viviane Gisquiere.

Het boek was vorige vrijdag reeds tijdens de nieuwjaarsbegroeting in te kijken, maar  wie dit gemist heeft, kan via deze link het boek tijdelijk online op internet bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This