Het aftellen is begonnen! Op zondag 23 oktober stelt Digitaal Zien Lauwe zijn Digishow ’11 voor. Al jaren lang is onze show een vaste waarde geworden in ons jaarprogramma. Voor onze leden, heel wat fotoliefhebbers en sympathisanten is dit een moment om naar uit te kijken.

Ook dit jaar hebben wij hard gewerkt om u opnieuw een gevarieerd programma te kunnen voorstellen met digitale montages uit binnen- en buitenland. Zowel reisreportages, natuur, cultuur en minder voor de hand liggende onderwerpen komen aan bod. Wij garanderen u opnieuw een avond vol prachtige fotografie, boeiende verhalen, sfeer en avontuur. Wij kijken er alvast naar uit om u daar ook te zien.

Klik op de afbeelding hieronder om meer te weten te komen over onze Digishow ’11.

dzl_digishow-11_flyer_recto_rgb_a6

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This