Op 29 januari kreeg ere-voorzitter Eric Barbe de titel “Red Star Master” toegekend door de West-Vlaamse Federatie van Fotokringen Digitaal (WVFD). Eric kreeg die titel voor zijn uitzonderlijke prestaties in de themawedstrijden georganiseerd door het WVFD. Elk jaar organiseert de West-Vlaamse Federatie een aantal fotowedstrijden. Eric is een vaste deelnemer in de klassieke thema’s natuur, journalisme, travel en creatief en met succes.

De titel van WVFD Red Star Master gaat enkel naar diegenen die in de klassieke thema’s van de themawedstrijden heel uitzonderlijk hebben gepresteerd, en is een beloning voor jarenlange deelname en winst in de WVFD themawedstrijden.

Eric Barbe neemt de titel in handen.

Eric Barbe (links) neemt de titel in handen.

Eric Barbe (in het midden) samen met de andere gelauwerden

Eric Barbe is de enige in de club die er al van het begin in 1973 bij is. Dertig jaar lang heeft hij de club vakkundig geleid als voorzitter (1978-2008), en samen met de bestuursploeg van DZL gemaakt wat het op vandaag is. Eric is niet alleen een ervaren fotograaf, maar heeft in de club ook al een hele carrière als lesgever en mentor achter de rug.  Heel wat leden danken hun kennis over fotografie, fotobewerking en reportages maken aan Eric. Als gepassioneerd fotograaf heeft Eric ook al een heel palmares van boeiende diareportages gemaakt, en zijn reis- en andere reportages zijn dan ook een vast onderdeel van elke diashow van Digitaal Zien Lauwe.

Proficiat Eric!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This