Een aantal maal per jaar organiseert Digitaal Zien Lauwe een activiteit die niet alleen voor clubleden toegankelijk is, maar ook voor het grote publiek. Denk hierbij maar aan onze jaarlijkse Digishow of fototentoonstelling. Maar soms zijn er ook voordrachten door gastsprekers waarop wij iedere fotoliefhebber (dus ook niet-leden) hartelijk welkom heten. Wil je graag ook langskomen op één van deze activiteiten? Registreer je dan op onze nieuwsbrief om als eerste van deze activiteiten op de hoogte te worden gebracht.

Registreren kan via deze link.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This