nieuwjaarsbegroeting01_smVrijdag 8 januari was voor fotoclub Digitaal Zien Lauwe de start van een nieuw werkjaar. In een bomvol Cultureel Centrum werd tijdens deze nieuwjaarsbegroeting het volledige programma voor 2010 aan de leden voorgesteld, en werd het glas geheven op een nieuw jaar boordevol activiteiten. Verder werd er ook nog even op het voorbije jaar teruggeken, een jaar dat voor DZL bijzonder succesvol was.

Zin om ook lid te worden van fotoclub Digitaal Zien Lauwe na het zien van het jaarprogramma? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de publieke activiteiten van fotoclub Digitaal Zien.

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Dankjewel!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This