Links

We vinden regelmatig leuke websites op het internet en om u daarvan te laten meegenieten, plaatsen we de links naar die websites hier.

Links van eigen leden

Hein Barbe: Via deze website kan je meegenieten van foto’s van diverse reizen. O.a van de “Kastelen van de Loire”, Hongarije, Spitsbergen, China, Mongolië, Siberië, enz…
Een aantal van deze afbeeldingen zijn verwerkt tot een diaporama.
Eddy Maerten: Al heel vroeg zat het fotografiebloed in mijn aderen. Met het familietoestel was ik al aan het experimenteren. Ik ben aangesloten bij een aantal fotoclubs waaronder Digitaal Zien lauwe. Tevens ben ik ook aangesloten bij het Centrum voor beeldexpressie (digitale beeldvorming) en aan het WVFD (west-vlaams verbond van foto digitaal). Titels zoals meesterfotograaf****, Eretekens en diploma’s sieren de muur van mijn fotokamer waar ik heel graag vertoef. Daarnaast haal ik mijn hart op in het maken van ludieke audio visuele presentaties of kortweg AV-presentaties. Ook hier komt de eigen feeling weer naar de horizon. Naast een all-round fotograaf beleef ik de vrije loop van eigen creativiteit in het ontdekken van mijn eigen stijl in surrealistische werken. Maar light painting is echter m’n favoriet aan het worden. Het is als het ware een aanvoelen van energetische krachtvelden die ik uiteindelijk kan laten visualiseren in lichtbundels. Soms is het resultaat eerder wat droevig maar meestal bekom ik er heel leuke plaatjes mee.
Jean-Marie Cloet: Op 18-03-1958 zag ik voor het éérst het levenslicht en kreeg de naam van Jean-Marie Cloet. In 1987 ontdekte ik het fotografielicht en werd op staande voet betoverd. Mijn éérste toestel werd een Canon eos 600.Daarna ben ik, tot op heden, een trouwe Canon gebruiker gebleven. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van mijn hobby te genieten. Aan onderwerpen zoals Architectuur, Urban en Modelfotografie beleef ik het grootste plezier.

Agenda

Volgende activiteiten

Categorieën

Info

Copyright © 2021 – Fotoclub Digitaal Zien

Ontwerp en realisatie – Frederik Balcaen

Bankrekening Digitaal Zien: BE49 7785 2262 7971

Pin It on Pinterest