Clubnieuws

Nieuwsbrieven voor de leden

Clubnieuws

Op deze pagina hebben wij alle nieuwsbrieven verzameld die naar onze clubleden worden gestuurd. Zo kunt u ook wat meer te weten komen over het reilen en zeilen in Fotoclub Digitaal Zien Lauwe.

Nieuwsbrief 2021.02.11

Je hebt enige tijd niet meer van DZL gehoord, maar dat wil niet zeggen dat we hebben stilgezeten. Plannen en organiseren blijft nog altijd moeilijk in corona-tijden, maar toch zijn we er in geslaagd om voor het voorjaar diverse activiteiten te plannen. Hier en daar hebben we het wel over een iets andere boeg moeten gooien.

In bijgaande nieuwsbrief verneem je meer hierover.

2021.02.11 nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2020.09.30

We zijn terug op dreef geraakt. Op 9 oktober bespreken we onze fotoreeksen, op 12 oktober zamelen we de zwart-witfoto’s voor de laatste clubwedstrijd in en op zondag 18 oktober maken we een kleurenwandeling op de Rodeberg. Een workshop paddenstoelenfotografie mag uiteraard niet ontbreken.

2020.09.30 nieuwsbrief